Over ons

Welkom op Openatelierveere.nl! Wij zijn zo blij dat je er bent, en dat we onze passie voor kunst met jou kunnen delen. In 2022 zijn wij met deze website gestart, en ons doel was om zoveel mogelijk kunstliefhebbers samen te brengen. Op deze website vind je alles over de wereld van kunst. En dan bedoelen we natuurlijk niet alleen schilderkunst, maar ook illustraties, grafische vormgeving en nog veel meer!

Over ons

Wij zijn begonnen met Openatelierveere.nl, in 2022. We waren zelf op zoek naar een kunstwebsite die artikelen plaatste over de gehele kunstwereld, maar konden eigenlijk niets vinden. De meeste blogs richten zich specifiek op één kunstvorm of zelfs op een specifieke kunstenaar. Wij denken juist dat het belangrijk is om de verschillende vormen van kunst te zien als één geheel. Daarom zijn wij onze eigen kunstwebsite gestart. Neem rustig een kijkje, en lees onze artikelen! Door onze veelzijdigheid weten wij zeker dat er iets leuks voor je bij zit!

Onze artikelen

Wij schrijven niet alleen over verschillende kunstvormen, maar je vindt ook artikelen die zich specifiek richten op één kunstenaar of een tentoonstelling. Hiermee proberen we ons te onderscheiden van andere kunstwebsites. Wij denken nameijk dat er veel meer is in de wereld dan één specifieke kunstvorm. Daarom vindt je een breed scala aan onderwerpen op onze website. Voor iedereen wat wils, zullen we maar zeggen.

Heb jij nog suggesties voor artikelen in de toekomst? Schroom dan niet om ons een berichtje te sturen via onze contactpagina!